Akdoğan İlkokulu
OFİS MAH. OFİS KÜME EVLERİ NO 59/1 KIZILTEPE / MARDİN

VİZYON

Bilimi ve teknolojiyi rehber olarak alan, Bilimsel ve teknik esaslara ve yeniliklere açık ve bunların gereğine inanmış, Çağa uygun metotlarla çalışan, çağın gereklerine uygun olarak sürekli gelişen ve kendini yenileyen, Ülkemizin, ulusumuzun çıkarlarını kendi çıkarlarından önde tutmayı ilke edinen, Zamana karşı yarışan, dinamik, aktif, araştırmacı, müteşebbis kimlik taşıyan, Beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir biçimde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip olan, Hür düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı olan, Topluma karşı sorumluluk duyan, yapıcı, yaratıcı, verimli özellikleri taşıyan, Maddî ve Mânevî bakımdan donatılmış, milÎ, ahlâkî, insanî, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, Etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik,bireyler yetiştirmektir

MİSYON

Öğrencilerimizin ilgi, istek ve yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, objektif olmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, üretici,yaratıcı, mücadeleci, girişimci bireyler olabilmelerini,çağın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, kendine ve toplumuna yararlı olabilecek beceriler ve alışkanlıklar kazanmalarını, bilgilerini hayata geçirebilecek pratik kullanım yöntemleri edinmelerini,iyi bir insan, iyi bir vatandaş olarak hayata hazırlanmalarını, hür ve bağımsız yaşayabilmek için düzenli, disiplinli ve sürekli çalışmanın gereğine inanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, kendiyle ve başkalarıyla yarışan, medeni cesaret sahibi olan, vatanını-milletini seven ve yüceltmeye çalışan, çağdaş, akılcı ve laik davranışlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

DERSE BAŞLAMA: 12:40 DERS BİTİŞ :17:30

İNGİLLİZCE

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

OKULUMUZ AKDOĞAN KÖYÜNDE OLUP, KIZILTEPE İLÇESİNE BAĞLIDIR.OKULUMUZ İLÇEYE 26, İLE 53 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZ YERLEŞİM YERİ OLARAK KÖYDE BULUNMAKTADIR. İLÇENİN MERKEZİ KÖYLERİNDEN BİRİDİR.BUĞDAY STOKUNUN YAPILDIĞI OFİS,OKULLA SINIRDA ASKERİ SINIR BİRLİKLERİ VE TREN İSTASYONU KÖYÜMÜZDE BULUNMAKTADIR.